2011. november 27., vasárnap

Ősz

A klasszikus őszi színkavalkád helyett, az évszak nem túl meghatározó, de számomra érdekes jeleneteivel frissítem a képeket. Az októberi borítás, az egymás agancsait próbálgató fiatal bakok és a hajnali fagyok voltak most a fotótémáim.

8 megjegyzés:

  1. Az őzek is jók,de a patakos képek,le a kalappal!Nem szoktam kedvencet választani,de az utolsó előtti,a paddal a háttérben zseniális!

    VálaszTörlés
  2. Teljesen egyetértek az előttem "szólóval". Gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. Sebi nagyon jó kis fotók, lehet belőlük csemegézni, kedvenceket választani! Érdemes volt korán kelned, nemrég én is hétvégenként korán keltem és elmentem természetfotózni (bár nem az én műfajom (nem tudom jól csinálni), de a természetet szeretem :)

    VálaszTörlés
  4. Peti, örülök, hogy csak a blogban volt szünet egy ideig és látványos,érdekes képeket tudtál készíteni azóta is. A patakos képek közül az elsőt a finom látványvilága miatt, az utolsó előttit a látószöge miatt, az utolsót a kompozíciója miatt érzem a legsikerültebbnek. Az őzeknél az első a hangulatossága, a harmadik a jó tartás és technikai minősége miatt emelkedik ki a mezőnyből - nálam. Gratulálok, csak így tovább!

    VálaszTörlés
  5. Nektek is köszönöm a látogatást és örülök, hogy tetszettek a képek.

    VálaszTörlés
  6. Hi there

    Just discovered your blog! I do not understand what you write, but I can see your pictures and they are fascinating!
    You see a lot of deer! Great picrures!

    Greetings from Switzerland
    Yvonne & Raphael

    VálaszTörlés